Теми статей
Обрати теми

У розрахунково-платіжній відомості не всі нарахування

Редакція БК
Відповідь на запитання

У розрахунково-платіжній відомості не всі нарахування

 

Добридень! Може ви зможете підказати, чому в «1С:Бухгалтерії 8» у розрахунково-платіжній відомості (звіт «Расчетно-платежная ведомость (по сотруднику)П-6») не видно нарахування, які я створювала у програмі самостійно (лікарняні та премія).

А. Костенко, м. Харків

Відповідає Вероніка НЕКРАСОВА, консультант «Б & К»

 

У програмі «1С:Бухгалтерія 8» надано як типові форми розрахунково-платіжних відомостей з розрахунку заробітної плати, так і розрахункову відомість довільної форми.

Щоб побачити у платіжній відомості типової форми не лише такі заздалегідь визначені розрахунки, як оклад за днями, оклад за годинами, податок на доходи фізичних осіб, єдиний соціальний внесок, а й ті, які користувач створив самостійно (суми лікарняних, відпускних, профспілкові збори, аліменти), її потрібно настроїти.

Настроюватимемо зручну розрахунково-платіжну відомість на основі типової форми П-6. Отже, вона буде для нас шаблоном.

Звіт «Расчетно-платежная ведомость (по сотруднику)П-6» типової форми П-6 (меню «Зарплата» або «Операции → Отчеты») дозволяє сформувати розрахунково-платіжні відомості щодо співробітників. При цьому звіт можна формувати за всіма організаціями, за однією з організацій, за підрозділом або за заданим списком співробітників. Таку настройку можна здійснити, натиснувши на кнопку «Отбор» у командній панелі вікна звіту «Типовая форма П-6» (рис. 1).

img 1

У вікні настройки відбору, що відкрилося, кнопка «Сформировать» виводить на екран відомість щодо працівника, заповнену інформацією про нарахування та утримання конкретного працівника, яка зберігається в інформаційній базі на заданий період.

Нарахування та утримання потрапляють у колонки звіту згідно з інформацією, що зберігається у формі настройки. Форма настройки відкривається натисненням на кнопку «Настройки».

У нижній частині форми настройки на закладці «Параметры данных» перелічено найменування всіх колонок, зверху зазначено, які види розрахунку потрапляють до цієї колонки.

Щоб додати вид розрахунку до цієї колонки, необхідно натиснути у верхній частині форми настройки на гіперпосилання «Добавить». Наприклад, щодо працівника Абдулова у відомість за жовтень не потрапляє премія. Як це виправити? У нижній частині форми настройки на закладці «Параметры данных» знайдемо найменування колонки «Премія (нарахування колонка 8)», а у верхній частині натиснемо на гіперпосилання «Добавить» та зі списку «Начисления организации» виберемо вид розрахунку, що відповідає вмісту колонки (рис. 2).

img 2

У такий самий спосіб додають види розрахунку і для інших колонок.

Потім натискуємо на кнопку «ОК» у нижній частині форми настройки та зберігаємо настройки звіту за допомогою кнопки «Сохранить значения» у командній панелі вікна звіту.

На рис. 3 наведено фрагменти розрахунково-платіжних відомостей щодо Абдулова.

img 3

Щоб не допустити ситуації, коли за певним видом розрахунку здійснено нарахування, а інформація про них не потрапляє до відомості, у формі настройки існує прапорець «Проверять состав колонок». У разі виявлення помилки програма сповістить про це у службовому повідомленні.

 

Розглянутий нами механізм настроювання звіту дозволить настроїти типову форму розрахунково-платіжної відомості незалежно від її редакції. Успіхів у роботі!

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі