Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Продукт «1С:Підприємство 8. Громадське харчування для України»
 компанії «1С-Рарус Україна» отримало сертифікат
 «Сумісно! Система програм 1С:Підприємство»

Сертифікат «Сумісно! Система програм 1С:Підприємство» отримав програмний продукт «1С:Підприємство 8. Громадське харчування для України», розроблений компанією «1С-Рарус Україна» та наданий на сертифікацію як доповнення до типової конфігурації «Бухгалтерія підприємства для України» редакції 2.0, розроблене в середовищі «1С:Підприємства 8.2» у звичайному режимі.

Продукт «1С:Підприємство 8. Громадське харчування для України» призначено для автоматизації бухгалтерського та податкового обліку на підприємствах харчування різного типу: ресторанів, барів, кафе, їдалень та невеликих виробничих цехів. У програмному продукті можна вести стандартний бухгалтерський та податковий облік, ураховуючи особливості підприємства харчування.

За допомогою програмного продукту можна автоматизувати робочі місця: бухгалтерів за різними ділянками обліку; бухгалтера-калькулятора; технолога; комірника.

Сфери застосування:

— поодинокі кафе, бари та ресторани;

— ресторани та кафе в готельних і розважальних комплексах;

— підприємства швидкого харчування;

— їдальні та буфети на підприємствах.

Основні функціональні можливості програми:

1. Ведення списку рецептур, складання калькуляцій (Технологічних карт), з можливістю обліку попереднього опрацювання «фірмових» страв. Зберігання рецептур у вигляді документів з обраною господарською операцією (приготування, розукомплектування, оброблення).

2. Для страви чи напівфабрикату власного приготування можна використати декілька рецептур з можливістю вибору потрібної в момент приготування. Можливе використання схеми «страва у страві» з необмеженою кількістю рівнів вкладеності.

3. Ведення списку взаємозамінних продуктів та його автоматичне використання під час списання у виробництво та формування калькуляційних карток.

4. Ведення кількісного або кількісно-сумового обліку матеріально-виробничих запасів (МВЗ) у розрізі складів.

5. Облік стандартних складських операцій: надходження (з можливістю окремого обліку обробки), переміщення, інвентаризації та списання МВЗ.

6. Облік приготування напівфабрикатів та страв, а також кількості та сум списаних у виробництво інгредієнтів згідно із заведеними раніше рецептурами. Оцінка нестачі інгредієнтів, наявності необхідних напівфабрикатів, необхідної кількості інгредієнтів.

7. Облік оптових відвантажень та роздрібних продажів.

8. Облік сезонних коефіцієнтів перевитрати, облік спецій.

9. Облік калорійності та харчової цінності.

Передбачене друкування необхідного набору уніфікованих форм ОП, ІНВ, ТОРГ.

Конфігурація включає блок двостороннього обміну даними з обліковими системами:«1C:Бухгалтерія 8 для України»,«1С:Бухгалтерія 7.7 для України».

Джерело: 1c.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі