Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Чергове оновлення OPZ

У травні 2012 року вийшло оновлення OPZ 1.30.1 (установлюється тільки на версію 1.30). Не забувайте після встановлення оновлення перевірити «Довідник документів» у меню «Довідники» і ліворуч поставити позначку, указавши всі звіти, щоб вибрати лише те, що вам потрібно, і натиснути на кнопку «Зберегти».

До програми запроваджено новий документ — F/J1390001 — «Квитанція про приймання інформаційного повідомлення». У деяких документах слова «Державна податкова адміністрація» замінено словами «Державна податкова служба». Для уточнюючих розрахунків установлено обов’язкове заповнення реквізитів «звітний податковий період, що уточнюється». Виправлено помилки друкування для таких документів:

F0111701 — «Додаток 7 до податкової декларації про майновий стан і доходи» (додано слово «підприємця»);

F0121701 — «Додаток 7 до податкової декларації про майновий стан і доходи» (додано слова «фізичної особи»);

F0200112 — «Податкова декларація з податку на додану вартість» (виправлено друкування поля «Платник ПДВ»);

F0215703 — «Розрахунок (перерахунок) частки використання сплаченого (нарахованого) податку за придбаними (ввезеними) товарами/послугами, необоротними активами між оподатковуваними та неоподатковуваними операціями (Д7)» (виправлено друкування поля «Платник ПДВ»).

Крім того, відкориговано схему контролю форми F/J0500103 — «Податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків, і сум утриманого з них податку, — форма № 1ДФ» (додано перевірку (розрахунок) кількості рядків та фізичних осіб).

Джерело: http://sts.gov.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі