Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Про випуск рішення «1С:Підприємство 8.
 Управління автотранспортом. Стандарт для України»
 і про зняття з продажів рішення
 «1С:Управління автотранспортом для України»

Фірма «1С» спільно з компанією «1С-Рарус Україна» повідомляє користувачів та партнерів про випуск нового галузевого рішення на базі технологічної платформи «1С:Підприємство 8.2» — «1С:Підприємство 8. Управління автотранспортом. Стандарт для України», призначеного для автоматизації управлінського та оперативного обліку в автотранспортних підприємствах та організаціях, а також в автотранспортних підрозділах торговельних, виробничих та інших підприємств, що використовують автотранспорт для власних потреб.

«1С:Управління автотранспортом для України», уключаючи NFR-версію та клієнтські ліцензії, продається до закінчення складського запасу і надалі знімається з подальшого продажу.

Програмний продукт «1С:Управління автотранспортом для України» буде знято з технічної підтримки 01.09.2013 р., до зазначеної дати підтримку продовжує здійснювати Центр розробки BGS Solutions. Якщо користувачам цього програмного продукту не потрібна подальша технічна підтримка розробника, вони можуть продовжувати користуватися цим програмним продуктом. Якщо ж користувачам знятого з продажів продукту потрібно збільшити кількість робочих місць, вони можуть придбавати клієнтські ліцензії нового програмного продукту «1С:Підприємство 8. Управління автотранспортом. Стандарт для України».

Програмний продукт «1С:Підприємство 8. Управління автотранспортом. Стандарт для України» надає такі можливості:

— облік замовлень на автотранспорт, зручний графічний інтерфейс розподілу замовлень за автомобілями, відстеження статусу виконання завдання;

— виписування та обробка таких подорожніх листів: вантажного автомобіля (Форма № 2) і легкового автомобіля (Форма № 3);

— розрахунок нормативних та фактичних витрат палива. Усі алгоритми розрахунку нормативних витрат палива реалізовано відповідно до наказу Мінтрансу. Рішення дозволяє вести облік витрат палива для автомобілів з необмеженою кількістю обладнання та причепів;

— розрахунок виробітку в подорожніх листах за різними параметрами. Основні параметри (пробіг, вага вантажу, вантажооборот, час у наряді, у простої тощо) наперед визначено в системі. Використовуючи довідники, можна настроїти будь-які довільні параметри виробітку і надалі аналізувати цю інформацію;

— одночасний облік пального, придбаного різними способами: купленого за готівку, отриманого за талонами, придбаного за картками безготівкової оплати, виданого зі складу підприємства, отриманого у стороннього постачальника;

— можливість використання завчасно заповненого довідника моделей транспортних засобів (понад 500 моделей) з установленими нормами витрати ПММ;

— завантаження даних процесингових центрів стосовно деталізації заправок ПММ;

— облік технічного обслуговування і ремонту транспортних засобів;

— облік наданих послуг та виконаних робіт у розрізі замовників.

У рішенні реалізовано широкі можливості настроювання прейскурантів і тарифів за автоперевезення:

— підтримується гнучка система фільтрів за контрагентами, маршрутами, моделями ТЗ;

— можливості настроювання тарифів залежно від обсягу виконаної роботи;

— облік обмежень для мінімального обсягу роботи;

— настроювання тарифів у довільних валютах.

Джерело: 1c.ua

 

Фірма «1С» випустила нову програму
 «1С:Підприємство 8. Керiвник»

«1С:Підприємство 8. Керiвник» — програма для управлінського фінансового обліку. Конфігурація дозволяє відстежувати рентабельність бізнесу, при цьому фінансові результати визначаються окремо щодо кожного напрямку діяльності. Реалізований у програмі Управлінський баланс дає змогу встановити абсолютний контроль над усіма активами та пасивами підприємства.

«1С:Підприємство 8. Керiвник» дозволяє реалізувати п’ять основних завдань:

— визначити рентабельність напрямків діяльності;

— сформувати Управлінський баланс;

— відстежувати і контролювати грошові потоки;

— консолідувати дані;

— вести окремий облік за центрами фінансової відповідальності.

Джерело: 1c.ua

 

Новий програмний продукт «1С:Підприємство 8.
 Ювелірний магазин для України»

Фірма «1С» спільно з компанією «1С-Рарус Україна» повідомляє користувачів та партнерів про випуск нового галузевого рішення на базі технологічної платформи «1С:Підприємство 8.2» — «1С:Підприємство 8. Ювелірний магазин для України», призначеного для комплексної автоматизації бізнес-процесів роздрібних торговельних точок (магазинів), орієнтованих на продаж ювелірних виробів, біжутерії, прикрас і супутніх їм товарів та аксесуарів, що можуть належати до розгалуженої роздрібної мережі торговельного підприємства.

Конфігурацію «Ювелірний магазин для України» розроблено на базі типової конфігурації «Роздріб для України», редакція 1.0, системи програм «1С:Підприємство 8» зі збереженням усіх можливостей та механізмів типового рішення.

Галузеве рішення «1С:Підприємство 8. Ювелірний магазин для України» надає такі можливості:

— ведення обліку в розрізі додаткових властивостей: проба, розмір, вставки (гемологічний опис), виробник;

— надходження товарів від контрагента на склад магазину;

— переміщення товарів між складами магазину;

— повернення товарів постачальнику;

— повернення товарів від покупців;

— продаж комплектів товарів;

— інвентаризація товарів;

— реалізація товарів та послуг;

— надходження грошових коштів від покупців;

— переміщення грошових коштів між касами магазину;

— робота з еквайринговими системами та з банківськими кредитами;

— оформлення чеків продажу та зведеного звіту за контрольно-касовим апаратом;

— комісійна торгівля.

Докладний опис функціональних можливостей конфігурації «Ювелірний магазин для України» наводиться на сайті http://solutions.1c.ru/catalog/jewelry-store .

Рішення «1С:Підприємство 8. Ювелірний магазин для України» пройшло сертифікацію «1С:Сумісно».

Джерело: 1c.ua

 

Уранці — гроші, увечері — стільці.
 Microsoft оголосила вартість пакетів
 Office 2013 та Office 365

Компанія Microsoft оголосила офіційну вартість нового офісного пакета Office 2013, а також хмарного сервісу Office 365 для домашніх та корпоративних користувачів. У компанії впевнені, що нова пропозиція дозволить зробити офісний пакет доступнішим для більшої кількості покупців. Таким чином, користувачам будуть доступні кілька варіантів купівлі — від одноразового до щомісячних платежів за передплатою.

Вартість коробкової версії Office 2013 Home and Student з програмами Word, Excel, PowerPoint та OneNote стартуватиме від $139. Більш просунутий набір програм Home and Business, на додачу до вже перелічених, також уключатиме поштовий клієнт Outlook 2013 і коштуватиме $219. До найпросунутішого пакета Office 2013 Professional вартістю $399 увійдуть програми Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access і Publisher.

Паралельно з коробковими рішеннями користувачам також пропонуватимуть пакети Office 365 Home Premium і Small Business Premium.

У випадку Office 365 Home Premium покупцю за $8,33 на місяць або $99,99 на рік будуть доступні:

— увесь набір офісних програм — Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access і Publisher;

— можливість використовувати пакет на п’яти різних пристроях: чи то комп’ютер/планшет з Windows, чи то OS X;

— додатково до 7 Гбайт хмарного сховища у SkyDrive ще 20 Гбайт;

— 60 хвилин дзвінків у Skype кожного місяця;

— безкоштовні оновлення програм на весь період передплати.

Пакет Office 365 Small Business Premium розраховано на невеликі організації з 1 — 10 працівниками. При передплаті $12,50 на місяць або $149,99 на рік компанія отримає:

— увесь набір офісних програм — Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access і Publisher;

— можливість для кожного користувача використовувати пакет на п’яти різних пристроях: чи то комп’ютер/планшет з Windows, чи то OS X;

— поштову скриньку в Outlook на 25 Гбайт, загальний календар, менеджер контактів, планувальник і список завдань, а також 10 Гбайт хмарного сховища даних плюс 500 Мбайт на кожного користувача;

— можливість проводити онлайн-відеоконференції в HD-якості;

— можливість створити і розмістити в Інтернеті веб-сайт-візитку;

— безкоштовні оновлення програм на весь період передплати.

Усі покупці, які з 19 жовтня придбають Office 2010 або Office for Mac 2011, зможуть отримати річну передплату на Office 365 Home Premium чи еквівалентний пакет з Office 2013.

Як повідомили ITC.UA в українському офісі Microsoft, орієнтовна вартість Office 365 Home Premium на місяць становитиме близько 63,99 грн. або 639,99 грн. на рік. Ціна на коробкове рішення Office 2013 Home and Student очікується на рівні 879,99 грн. Однак точніші ціни для українського ринку й на всю лінійку продуктів Office Microsoft зможе назвати ближче до релізу нового офісного пакета. У компанії повідомляють, що фінальна вартість Office 2013 в Україні залежатиме від курсу валют, оскільки ціна для дистриб’юторів фіксується в доларах США.

Джерело: itc.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі