Теми статей
Обрати теми

Як побачити залишки товарів на складі

Редакція БК
Відповідь на запитання

Як побачити залишки товарів на складі

 

Добридень! Підкажіть, будь ласка, за допомогою якого звіту в «1С:Бухгалтерії 8» можна побачити залишки на кожному складі?

І. Ростова, м. Львів

Відповідає Вероніка НЕКРАСОВА, консультант «Б & К»

 

Для того щоб побачити залишки на складі, потрібно сформувати звіт «Оборотно-сальдовая ведомость по счету». У звіті вказуємо період, рахунок та організацію, за даними якої формуємо звіт.

Звіт можна додатково настроїти на «Панели настроек». Так, на рис. 1 показано звіт, де наведено залишки номенклатури на головному складі за даними бухгалтерського обліку. Щоб отримати цю інформацію, на «Панели настроек» потрібно виконати такі дії:

— у розділі «Показатели» встановити прапорці навпроти опцій «БУ (данные бухгалтерского учета)» та «Количество»;

— у розділі «Группировка» включити лише групування за номенклатурою (рис. 1). При цьому інформація виводиться загальним списком без розбиття на групи. Якщо ви хочете отримати дані за групами номенклатури, тоді в полі «Тип группировки» потрібно вибрати варіант «Только группы» або «С группами». У першому випадку буде виведено в цілому залишки щодо кожної групи без деталізації. Варіант групування «С группами» дозволяє побачити залишки як у цілому для групи номенклатури, так і щодо товарів, які входять до цієї групи;

— у розділі «Отбор» установити відбір за видом складу (рис. 1).

img 1

Якщо вам потрібно побачити залишки номенклатури на складі при заповненні документа «Реализация товара и услуг», скористайтеся в документі функцією «Подбор» (рис. 2), указавши в полі «Подбор» значення «Остатки номенклатуры».

img 2

 

Таким чином, залишки товарів за даними бухгалтерського обліку ви можете бачити не лише при формуванні на відповідному рахунку звіту «Оборотно-сальдовая ведомость по счету», а й при виписуванні рахунка чи накладної на товар.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі