Теми статей
Обрати теми

Не заповнено значення реквізиту «C_REG»

Редакція БК
Відповідь на запитання

Не заповнено значення реквізиту «C_REG»

 

Шановна редакціє! Я намагаюся вивантажити з «1С:Бухгалтерії 8» декларацію з ПДВ у формат «*.xml». При цьому програма видає повідомлення про те, що у звіті не заповнено реквізит «C_REG». Що це за реквізит і де його потрібно заповнити?

Л. Дроздова, м. Севастополь

Ганна САРАЄВА, відповідальний редактор «Б & К»

 

Якщо при вивантаженні звітів у формат «*.xml» програма видає вам помилку з повідомленням, що не заповнено код регіону (реквізит «C_REG»), це означає, що в довіднику «Организации» для вашого підприємства не заповнено реквізит «Налоговая инспекция» (див. рисунок). Він заповнюється шляхом вибору відповідного значення з довідника «Налоговые инспекции».

img 1

Якщо довідник «Налоговые инспекции» у вас порожній, вам потрібно завантажити список податкових інспекцій із файлу «str_sti.xml». Файл можна знайти в папці з установленою «1С», у каталозі шаблонів «tmplts».

Щоб завантажити цей файл, у вікні довідника «Налоговые инспекции» на панелі інструментів натисніть на кнопку «Загрузить» та у вікні, що відкрилося, укажіть шлях до каталогу «tmplts». У такий спосіб довідник «Налоговые инспекции» буде заповнено переліком усіх податкових інспекцій України. Вам залишиться тільки знайти свою інспекцію та вказати її у відповідному реквізиті картки підприємства, після чого можна повернутися до звіту і вивантажити його у формат «*.xml».

 

Успіхів у роботі!

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі