Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. Установлено мінімальний розмір пенсій для деяких категорій громадян

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 26.03.2008 р. № 265

Установлено мінімальний розмір пенсій для деяких категорій громадян

 

З 1 квітня 2008 року встановлено мінімальний розмір пенсії таким категоріям громадян:

особам, яким призначено пенсію у зв’язку із втратою годувальника. Якщо щомісячний розмір пенсії (з урахуванням надбавок, підвищень, додаткових пенсій, цільової грошової допомоги, сум індексації та інших доплат до пенсії, установлених законодавством, крім пенсій за особливі заслуги перед Україною), не досягає на одну непрацездатну особу 100 % прожиткового мінімуму на одну непрацездатну особу (з 1 квітня цей показник становить 481 грн.), на двох — 120 %, на трьох і більше — 150 %, то таким особам надається адресна допомога в сумі, якої не вистачає до зазначених розмірів;

інвалідам з дитинства і дітям-інвалідам, особам, які не мають права на пенсію, та інвалідам пенсія (з урахуванням різних доплат і надбавок, крім пенсій за особливі заслуги перед Україною) не може бути менше розміру прожиткового мінімуму для непрацездатних осіб (з 01.04.2008 р. — 481 грн.).

(Постанова Кабінету Міністрів України від 26.03.2008 р. № 265)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі