Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. ЗЕД-контракти на експорт металобрухту — з’явилися нові вимоги до їх реєстрації та визначення відповідності цін

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 11.06.2008 р. № 208

ЗЕД-контракти на експорт металобрухту — з’явилися нові вимоги до їх реєстрації та визначення відповідності цін

 

Мінекономіки на виконання

постанови КМУ від 28.05.2008 р. № 500 унесло зміни до Порядку реєстрації зовнішньоекономічних контрактів (договорів) на здійснення експортних операцій з металобрухтом, затвердженого наказом Мінекономіки від 20.01.2006 № 19.

Розширено перелік документів для реєстрації ЗЕД-контракту (договору) на експорт металобрухту, які суб’єкт ЗЕД надає Мінекономіки. Тепер додатково потрібно надавати

експортний сертифікат якості експортованого брухту легованих чорних металів чи брухту кольорових металів, а також сертифікат відповідності системи управління якістю суб’єкта ЗЕД до вимог стандартів ISO 9000-2001, що здійснює експорт брухту легованих чорних металів чи брухту кольорових металів.

Крім цього, установлено, що

під час визначення відповідності цін зовнішньоекономічних контрактів (договорів) на експорт утилю легованих чорних металів і утилю кольорових металів до кон’юнктури таких товарів на світовому ринку враховуються хімічний склад і відсотковий вміст легуючих металів в утилі легованих чорних металів та кольорових металів в утилі кольорових металів відповідно до експортного сертифіката якості.

Нагадаємо, що

постановою КМУ від 28.05.2008 р. № 500 було також затверджено Порядок визначення цін на кольорові метали.

Наказ

набув чинності 11.06.2008 р.

(Наказ Міністерства економіки України від 11.06.2008 р. № 208)

 

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі