Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності — є зміни

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 17.05.2008 р. № 560

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності — є зміни

 

Фонд держмайна вніс зміни до

Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом ФДМУ від 25.11.2003 р. № 2100.

Наказ

відтепер має нову назву «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності та виконавців робіт із землеустрою».

Одночасно визнано

таким, що втратило чинність, старе Положення про конкурсний відбір розробників документації щодо землеустрою для підготовки до продажу земельних ділянок державної власності, на яких розташовано об’єкти, що підлягають приватизації, у 2007 році, затверджене наказом ФДМУ від 31.05.2007 р. № 855.

Тепер змінене

Положення визначає процедуру конкурсного відбору не лише суб’єктів оціночної діяльності (це господарюючі суб’єкти, які отримали сертифікат суб’єкта оціночної діяльності, а також суб’єкти оціночної діяльності у сфері оцінки земель, які отримали ліцензії на виконання землеоціночних робіт), а й виконавців робіт із землеустрою (це суб’єкти, які отримали ліцензію на проведення робіт із землеустрою, землевпорядних робіт).

Змінами, зокрема, установлено, що Фонд тепер може виступати замовником незалежної оцінки майна, експертної грошової оцінки земельних ділянок, робіт із землеустрою або здійснювати конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності чи виконавців робіт із землеустрою у випадках, визначених законодавством, у разі якщо

вартість виконання послуг з оцінки майна менше 100 тис. грн., землеоціночних робіт і робіт із землеустроюменше 300 тис. грн. (раніше для цих випадків було потрібно менше 50 тис. грн.).

Наказ

набув чинності 21.06.2008 р.

(

Наказ Фонду державного майна України від 17.05.2008 р. № 560)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі