Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. Хочете визначити показники для розрахунку середньої зарплати для нарахування пенсії? Зустрічайте новий Порядок

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 01.02.2008 р. № 4-4, 27/23/34

Хочете визначити показники для розрахунку середньої зарплати для нарахування пенсії? Зустрічайте новий Порядок

 

Пенсійний фонд затвердив

Порядок визначення показників середньої заробітної плати (доходу) в середньому на одну застраховану особу в цілому в Україні, з якої сплачено страхові внески та яка відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» враховується для обчислення пенсії.

Новий

Порядок визначає механізм розрахунку показників заробітної плати (доходу) для обчислення пенсії за місяць та за рік. Так, Порядком визначено:

показник заробітної плати (доходу) для обчислення пенсії за місяць, що використовується для розрахунку індивідуального коефіцієнта заробітної плати (доходу) застрахованої особи;

показник заробітної плати (доходу) для обчислення пенсії за рік, що використовується для визначення заробітної плати (доходу) застрахованої особи для обчислення пенсії, відкоригованої відповідно до частини другої ст. 40 Закону України від 09.07.2003 р. № 1058-IV.

У зв’язку з цим утратила чинність

Тимчасова методика визначення показників середньої заробітної плати працівників, зайнятих у галузях національної економіки, для призначення пенсій, затверджена спільним наказом Держкомстату, Мінпраці та Мінекономіки від 31.12.2003 р. № 472/352/398.

Постанова

та наказ набули чинності 4 березня 2008 року.

(Постанова Пенсійного фонду України від 01.02.2008 р. № 4-4, наказ Державного комітету статистики України, Міністерства праці та соціальної політики України, Міністерства економіки України від 01.02.2008 р. № 27/23/34)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі