Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. Підвищаться ціни на природний газ

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 27.02.2008 р. № 111

Підвищаться ціни на природний газ

 

Кабмін уніс зміни до

Порядку внесення до спеціального фонду державного бюджету збору у вигляді цільової надбавки до тарифу на природний газ, затвердженого постановою КМУ від 11.06.2005 р. № 442.

Підвищений збір

у вигляді цільової надбавки до тарифу на природний газ справлятиметься з обсягів природного газу, що поставляються деяким категоріям споживачів:

— для

населення розмір збільшено з 2 до 4 %;

— для

бюджетних організацій та установ — з 4 до 8 %;

— для

промислових та інших суб’єктів господарювання та їх відокремлених підрозділів, що використовують природний газ, — з 4 до 8 %.

Унесено зміну до

постанови КМУ від 13.12.2006 р. № 1723 , якою також передбачено підвищення збору для підприємств хімічної галузі (їх перелік затверджується Мінпромполітики за погодженням із ДПА та Мінфіном). Тепер з обсягу природного газу, що використовується такими підприємствами як сировина відповідно до окремого договору купівлі-продажу з постачальником, збір збільшився з 0,01 до 4 %.

Залишився

розмір збору на колишньому рівні (2 %) для газу, що поставляється для підприємств комунальної теплоенергетики, теплових електростанцій та котелень суб’єктів господарювання, зокрема блокових (модульних) котелень (в обсязі, що використовується для надання населенню послуг з опалення та гарячого водопостачання, за умови ведення такими суб’єктами окремого приладового та бухгалтерського обліку тепла і гарячої води).

Зміни набудуть чинності з

1 квітня 2008 рік.

(Постанова КМУ від 27.02.2008 р. № 111)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі