Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. Зміни у Правилах перевезення наливних вантажів

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 25.11.2008 р. № 1430

Зміни у Правилах перевезення наливних вантажів

 

Мінтранс:

1) уніс зміни до

Правил перевезення вантажів, затверджених наказом Мінтрансу від 21.11.2000 р. № 644, доповнивши їх новим розділом «Правила перевезення небезпечних вантажів». Новим розділом визначено правила перевезення небезпечних вантажів залізничним транспортом територією України.

Вимоги

Правил є обов’язковими для госпсуб’єктів незалежно від форм власності та видів їх діяльності, які є учасниками перевезень небезпечних вантажів та будь-яких операцій, пов’язаних з перевезенням залізничним транспортом.

Вони

наберуть чинності 01.01.2010 р., з цієї ж дати втратять чинність Правила перевезення небезпечних вантажів по залізницях, затверджені Радою залізничного транспорту 05.04.96 р.;

2) уніс зміни до

Правил перевезення наливних вантажів, затверджених наказом Мінтрансу від 18.04.2003 р. № 299. Згідно зі змінами, зокрема:

вантажі, що перевозяться наливом, розподіляються на безпечні (транспортуються з дотриманням загальних умов) та небезпечні (для них, крім загальних умов, повинні виконуватися спеціальні умови, передбачені цими Правилами та Правилами перевезення небезпечних вантажів);

— до перевезення залізницею приймаються наливні безпечні вантажі, зазначені в

Абетковому покажчику безпечних вантажів, які допускаються до перевезення наливом у вагонах-цистернах, вагонах бункерного типу та контейнерах-цистернах (додаток 1 до наказу № 1430).

Ці зміни набирають чинності з

01.07.2009 р.

(Наказ Міністерства транспорту та зв’язку України від 25.11.2008 р. № 1430)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі