Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. Критерії ризику для сфери соцстрахування на випадок безробіття

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 15.04.2009 р. № 345

Критерії ризику для сфери соцстрахування на випадок безробіття

 

Кабмін затвердив

Критерії оцінки ступеня ризику від провадження діяльності та періодичності проведення планових заходів, пов’язаних з державним наглядом (контролем) у сфері загальнообов’язкового соцстрахування на випадок безробіття .

Установлено

3 ступені ризику:

1)

високий — суб’єктів, віднесених до цієї категорії (вони не подають до органів Фонду безробіття відомості про сплату страхових внесків та мають прострочену заборгованість зі сплати внесків), перевіряють не частіше 1 разу на рік;

2) середній

— суб’єктів, віднесених до цієї категорії (вони несвоєчасно сплачують внески; порушують строки подання звітності; допускають у ній помилки та неузгодженість), перевіряють не частіше 1 разу на 2 роки);

3)

незначний — суб’єктів, віднесених до цієї категорії (вони не мають жодної з ознак, передбачених для високого та середнього ступеня ризику), перевіряють не частіше 1 разу на 5 років.

Нагадаємо, що

Держцентр зайнятості досі вважав, що дія Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» від 05.04.2007 р. № 877-V, на виконання якого й затверджено ці Критерії, на його діяльність не поширюється (лист Держцентру зайнятості від 20.03.2008 р. № ДЦ-04-1677/0/6-08).

(Постанова Кабінету Міністрів України від 15.04.2009 р. № 345)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі