Теми статей
Обрати теми

Тимчасовий регламент проставляння відмітки про реєстрацію права власності на земельну ділянку

Редакція БТ
Наказ від 22.06.2009 р. № 326

Тимчасовий регламент проставляння відмітки про реєстрацію права власності на земельну ділянку

 

Нагадаємо, що

Законом України від 05.03.2009 р. № 1066-VI (див. ком. «Земельна ділянка: які документи підтверджують право власності та право користування» // «БТ», 2009, № 15, с. 4) було впроваджено проставляння на державному акті про право власності на земельну ділянку відмітки про відчуження земельної ділянки та про реєстрацію прав на земельну ділянку.

Згідно з

п. 4 Порядком здійснення відмітки про перехід права власності на земельну ділянку, затвердженим постановою КМУ від 06.05.2009 р. № 439 (див. калейдоскоп документів «Позначка про перехід права власності на землю — Порядок від Кабміну» // «БТ», 2009, № 21, с. 11) територіальний орган Державного комітету України з земельних ресурсів за місцем знаходження земельної ділянки має проставити відмітку про реєстрацію права власності на земельну ділянку протягом 14 календарних днів з дня подання йому документа про перехід права власності на нього.

Держкомзем у

наказі, що коментується, оприлюднив Тимчасовий регламент реалізації зазначеного вище п. 4 Порядку.

Для проставляння відмітки новий власник земельної ділянки має звернутися із заявою та необхідними документами до територіального органу Держкомзему за місцем знаходження земельної ділянки (Головне управління Держкомзему в м. Києві, м. Севастополі, управління (відділ) Держкомзему в районі (місті)).

(Наказ Держкомзему від 22.06.2009 р. № 326)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі