Теми статей
Обрати теми

Держмитслужба внесла зміни до Порядку заповнення ДМВ

Редакція БТ
Наказ від 26.10.2009 р. № 1017

Держмитслужба внесла зміни до Порядку заповнення ДМВ

 

Держмитслужба з метою приведення своїх нормативно-правових актів у відповідність до вимог законодавств виклала в новій редакції

Порядок заповнення декларації митної вартості, затверджений наказом Держмитслужби від 02.12.2003 р. № 828. Нагадаємо, що декларація митої вартості (далі — ДМВ) подається в установленому порядку митному органу, що проводить митне оформлення товарів, одночасно з вантажною митною декларацією та іншими необхідними для митного оформлення документами.

Згідно з новою редакцією

Порядку ДМВ складається з основного аркуша, який містить дві частини (раніше складалася з двох основних аркушів) і заповнюється на товари одного — трьох найменувань. За наявності в партії товарів більше трьох найменувань використовуються додаткові аркуші, кожний з яких заповнюється за формою, яка відповідає частині другій основного аркуша.

Крім того, при заповненні ДМВ тепер будуть використовувати

Класифікатор умов поставки та Класифікатор документів, Класифікатор митних органів України та їх структурних підрозділів, спеціалізованих митних установ та організацій , Класифікацію валют та Класифікацію держав світу. Також Держмитслужба внесла корективи і до порядку заповнення декларантами окремих граф ДМВ-1, ДМВ-2 та ДМВ-3.

(

Наказ Держмитслужби від 26.10.2009 р. № 1017; набирає чинності через 45 днів після його офіційного опублікування).
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі