Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. Правила охорони праці у метизному виробництві

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 29.12.2008 р. № 301

Правила охорони праці у метизному виробництві

 

Затверджено нові

Правила охорони праці, що застосовуються під час проектування, будівництва, монтажу (демонтажу), розроблення машин та обладнання для виробництва метизів, експлуатації та ремонту цих об’єктів, ремонту, реконструкції та виготовлення метизів, зберігання матеріалів, виробів, у процесі утилізації відходів метизного виробництва.

Дія цих

Правил поширюється на всіх господарюючих суб’єктів, які виконують роботи з проектування, виготовлення, реконструкції, монтажу, ремонту, технічного діагностування та експлуатації під час виготовлення метизів. Усі діючі підприємства з виробництва метизів повинні мати затверджені роботодавцем такі інструкції: технологічні, з охорони праці для працівників кожної професії, з ремонту і очищення обладнання.

Роботодавець зобов’язаний забезпечити всіх працівників цехів з виробництва метизів спецодягом, спецвзуттям, засобами індивідуального захисту і запобіжними пристроями відповідно до

Норм безплатної видачі спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту працівникам металургійної промисловості.

Утратили чинність

Правила безпеки у метизному виробництві, затверджені Мінчорметом СРСР від 18.04.78 р., і наказ Мінчормету СРСР від 29.12.80 р. № 1230.

Наказ

набрав чинності 10.02.2009 р.

(Наказ Головного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду від 29.12.2008 р. № 301)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі