Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. Експортно-імпортно-алкогольно-тютюнові санкції

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 03.12.2008 р. № 817

Експортно-імпортно-алкогольно-тютюнові санкції

 

Кабмін затвердив

Порядок розгляду Міністерством економіки України матеріалів, що є підставою для застосування фінансових санкцій, передбачених статтею 17 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів».

Порядок

«призначення» фінсанкцій господарюючим суб’єктам, які здійснюють експорт/імпорт алкоголю та тютюнових виробів, поширюється на всіх суб’єктів господарювання — резидентів, які здійснюють імпорт та/або експорт спирту етилового, коньячного і плодового, спирту етилового ректифікованого виноградного, спирту етилового ректифікованого плодового, алкогольних напоїв і тютюнових виробів, незалежно від їх організаційно-правової форми та форми власності.

Рішення про застосування фінсанкцій Мінекономіки приймає в разі здійснення суб’єктами господарювання зазначених операцій

без наявності виданої в установленому законодавством порядку ліцензії на підставі повідомлень органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування із зазначенням підстав для прийняття рішення про застосування фінансових санкцій.

Таке рішення складається у 3 примірниках: 1 — залишається в Мінекономіки; 2 — у триденний строк після прийняття рішення надсилається суб’єкту господарювання (його представнику) рекомендованим листом з повідомленням про вручення, або видається під розписку; 3 — надсилається до органу ДПС за місцем реєстрації суб’єкта господарювання для контролю за надходженням до бюджету суми сплаченого штрафу. Рішення може бути оскаржено в установленому законодавством порядку.

Наказ

набув чинності 23.01.2009 р.

(Наказ Мінекономіки України від 03.12.2008 р. № 817)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі