Теми статей
Обрати теми

Про затвердження Граничних норм витрат на харчування, лікування та культурне обслуговування дітей, які є членами сімей застрахованих осіб, у дитячих оздоровчих закладах на 2009 рік

Редакція БТ
Постанова від 25.02.2009 р. № 10

ЗБІЛЬШЕНО ГРАНИЧНІ НОРМИ

витрат на харчування, лікування
та культобслуговування в дитячих
оздоровчих закладах у 2009 році

 

Постанова правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності від 25.02.2009 р. № 10

«Про затвердження Граничних норм витрат на харчування, лікування та культурне обслуговування дітей, які є членами сімей застрахованих осіб, у дитячих оздоровчих закладах на 2009 рік»

 

Забезпечення оздоровчих заходів (зокрема, оплата путівок до дитячих оздоровчих закладів) є одним з видів забезпечення за соціальним страхуванням з тимчасової непрацездатності (

ст. 34 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням» від 18.01.2001 р. № 2240-III).

Механізм забезпечення дітей застрахованих осіб путівками до дитячих оздоровчих закладів регулюється

Порядком часткового фінансування оздоровлення дітей у дитячих оздоровчих закладах за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, затвердженим постановою Фонду соцстраху з тимчасової втрати працездатності від 03.03.2006 р. № 4.

За рахунок коштів Фонду фінансуються виключно організація харчування (зокрема, вартість набору продуктів харчування), лікування та культурне обслуговування.

Постановою

, що коментується, затверджено граничні розміри витрат на фінансування цих заходів у 2009 році:

 

Вид граничних норм витрат

Розмір (на один людино-день), грн.

— на харчування дітей (у частині вартості набору продуктів харчування)

До 30 грн.

— на лікування та культурне обслуговування дітей

До 3 грн.

 

Звертає на себе увагу, що в цьому році, як і в минулому, установлено єдині граничні норми витрат як для дитячих закладів, розташованих на території АРК, м. Києва та Київської приміської зони, так і для дитячих закладів, розташованих в інших регіонах України.

Постанова

, що коментується, набрала чинності 17 квітня 2009 року.

На сторінках нашої газети ми докладно розглядали питання забезпечення путівками дітей працівників (див. статтю «Путівки» // «БТ», 2008, № 25, с. 30).

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі