Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. З 1 травня 2009 року діють нові тарифи на перевезення вантажів залізницею

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 26.03.2009 р. № 317

З 1 травня 2009 року діють нові тарифи на перевезення вантажів залізницею

 

Мінтрансзв’язку затвердило новий

Збірник тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України та пов’язані з ними послуги та Коефіцієнтів, що застосовуються до тарифів цього Збірника. У результаті втратили чинність Збірник тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом України і Коефіцієнтів, що застосовуються до тарифів цього Збірника, затверджений наказом Мінтрансзв’язку від 15.11.99 р. № 551, і накази Мінтрансзв’язку та Мінтрансу, якими вносилися зміни до цього Збірника.

Державні регульовані тарифи встановлюються на

: внутрішні та міжнародні (експорт та імпорт) вантажні перевезення, що здійснюються на лінії широкої та європейської загальної мережі залізниці України; охорону та супровід вантажів, що підлягають обов’язковій охороні силами відомчої воєнізованої охорони на залізничному транспорті; користування вагонами та контейнерами залізниці; роботи і послуги, пов’язані з перевезенням вантажів.

Розрахунки за перевезення вантажів, роботи і супутні послуги

, щодо яких не встановлено державні регульовані тарифи, здійснюються за вільними тарифах, які визначаються суб’єктами господарювання за згодою сторін у порядку, що не суперечить законодавству про захист економічної конкуренції.

Наказ

набрав чинності 01.05.2009 р.

Також зауважимо, що Держадміністрація залізничного транспорту своєю

телеграмою від 28.04.2009 р. № Ц-2/46 повідомила: остаточний розрахунок платежів за перевезення вантажів, які відправлено до 30.04.2009 уключно, здійснюватиметься за старими тарифами з урахуванням коригувальних коефіцієнтів, установлених наказом Мінтрансзв’язку від 30.07.2008 р. № 955.

(Наказ Міністерства транспорту і зв’язку України від 26.03.2009 р. № 317)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі