Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. Зміни до Інструкції про розслідування і облік технологічних порушень на об’єктах електроенергетики

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 29.12.2008 р. № 668

Зміни до Інструкції про розслідування і облік технологічних порушень на об’єктах електроенергетики

 

Викладено в новій редакції

Інструкцію про розслідування і облік технологічних порушень на об’єктах електроенергетики та в об’єднаній енергетичній системі України, затверджену наказом Мінпаливенерго від 09.06.2005 р. № 255.

Інструкція

встановлює єдиний порядок та вимоги до розслідування і обліку технологічних порушень на об’єктах електроенергетики та в об’єднаній енергетичній системі України і поширюється на об’єкти та всіх суб’єктів електроенергетики незалежно від форм власності та відомчої належності.

Згідно з

Інструкцією розслідуванню і обліку технологічних порушень у роботі об’єктів електроенергетики підлягають: пошкодження енергоустановок або їх устаткування та споруд під час роботи, ремонту, комплексного випробування, резерву, консервації; недопустиме відхилення параметрів і технічного стану енергоустановок, що призвели до виведення їх із ладу; втрата стійкості енергосистеми або її розділення на частини, що спричинили відключення споживачів; підвищення напруги в контрольних точках магістральної електричної мережі понад допустимі значення; незапланована перерва з технологічних причин енергопостачання споживачів електричної та теплової енергії організаціями, що її поставляють, якщо це не передбачено договором; помилкові або вимушені відключення енергоустановок, а також відключення для усунення дефектів чи пошкоджень їх елементів для запобігання відмові устаткування на строк дії чергового диспетчера; пошкодження будівель чи споруд об’єктів електроенергетики, що спричинили відключення генеруючої потужності, споживачів електричної та теплової енергії.

Наказ

набрав чинності 21.03.2009 р.

(Наказ Міністерства палива та енергетики від 29.12.2008 р. № 668)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі