Теми статей
Обрати теми

Кабмін доповнив випадки переоформлення дозволів на користування надрами

Редакція БТ
Постанова від 18.11.2009 р. № 1232

Кабмін доповнив випадки переоформлення дозволів на користування надрами

 

Кабмін

постановою від 18.11.2009 р. № 1232 вніс зміни до п. 17 Порядку надання у 2009 році спеціальних дозволів на користування надрами, затвердженого постановою КМУ від 17.06.2009 № 608. Тепер переоформлювати спецдозволи на користування надрами без зміни строку їх дії та умов користування надрами Мінприроди також буде і при:

— реорганізації юридичної особи (надрокористувача) відповідно до законодавства, якщо у статутному (складеному) капіталі надрокористувача, який реорганізується, на час передачі права користування надрами відсутні акції (частки, паї), що належать державі;

— коли юридична особа (надрокористувач) виступає засновником юридичної особи, утвореної відповідно до законодавства з метою продовження діяльності на наданій їй у користування ділянці надр. Причому ця норма діє лише за умови передачі засновником новоутвореній юридичній особі майна, необхідного для користування ділянкою надр згідно з дозволом. У разі коли у статутному (складеному) капіталі засновника є акції (частки, паї), що належать державі, зазначена норма не застосовується.

Раніше переоформлювати дозвіл можна було тільки при зміні найменування юридичної особи, зміні прізвища, імені та по батькові фізособи, а також зміні місцезнаходження надрокористувача.

(

Постанова КМУ від 18.11.2009 р. № 1232; набрала чинності 25.11.2009 р.).
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі