Теми статей
Обрати теми

Затверджено Порядок погодження запозичень

Редакція БТ
Постанова від 18.11.2009 р. № 1217

Затверджено Порядок погодження запозичень

 

Відповідно до

ст. 13 Закону України «Про Державний бюджет України на 2009 рік» Кабмін затвердив Порядок погодження здійснення у 2009 році державними підприємствами, господарськими товариствами, акціонерними холдинговими компаніями (крім банків), у статутному фонді яких 50 і більше відсотків акцій (часток, паїв) належить державі, та їх дочірнім підприємствам запозичень, забезпечення ними виконання зобов’язань за запозиченнями порукою або гарантією.

Для отримання такого погодження підприємство повинне подати Мінфіну (уповноваженому органу) заяву та визначений перелік документів. Після подачі всіх необхідних документів Мінфін протягом 30 робочих днів з дня надходження заяви приймає рішення щодо погодження або відмови здійснення запозичень, про що письмово повідомляє підприємство.

У разі відмови в погодженні здійснення запозичень підприємство має право повторно звернутися до Мінфіну (уповноваженого органу).

(

Постанова КМУ від 18.11.2009 р. № 1217; набирає чинності з дня офіційного опублікування)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі