Теми статей
Обрати теми

Нові «земельні» Ліцензійні умови

Редакція БТ
Наказ від 05.08.2009 р. № 423

Нові «земельні» Ліцензійні умови

 

Держкомзем затвердив

Ліцензійні умови провадження господарської діяльності з проведення робіт із землеустрою, землеоціночних робіт, що є обов’язковими для всіх господарюючих суб’єктів, які здійснюють або мають намір здійснювати відповідні роботи на території України, незалежно від їх організаційно-правової форми та форми власності.

Органом ліцензування

цих видів діяльності є Держкомзем, якому для отримання ліцензії слід подавати стандартний набір документів, а також відомості про наявність матеріально-технічної бази, необхідної для здійснення цих видів діяльності; засвідчену в установленому порядку копію кваліфікаційного свідоцтва оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок (при отриманні ліцензії для проведення землеоціночних робіт) і витяг із Держреєстру оцінювачів з експертної грошової оцінки земельних ділянок.

До 1 січня 2010 року ліцензіати

, які здійснюють госпдіяльність на підставі діючих ліцензій на проведення землевпоряджувальних робіт, ліцензій, на здійснення роботи із землеустрою, ліцензій на проведення землеоціночних робіт, мають привести свою діяльність у відповідність до вимог нових Ліцензійних умов.

Втратив чинність аналогічний документ-попередник, затверджений спільним

наказом Держкомпідприємництва і Держкомзему від 13.02.2001 р. № 28/18 (спільний наказ Держкомпідприємництва і Держкомзему від 05.08.2009 р. № 141/422).

(

Наказ Держкомзему від 05.08.2009 р. № 423, набирає чинності через 10 днів після його офіційного опублікування).
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі