Теми статей
Обрати теми

Зміни в управлінні активами інституційних інвесторів: статутний капітал та резервний фонд

Редакція БТ
Рішення від 20.10.2010 р. № 1587

Зміни в управлінні активами інституційних інвесторів: статутний капітал та резервний фонд

 

ДКЦПФР унесла зміни до

Положення про особливості здійснення діяльності з управління активами інституційних інвесторів (рішення ДКЦПФР від 02.11.06 р. № 1227), що стосуються таких питань, як:

статутний капітал: 1) розмір статутного капіталу особи, яка здійснює діяльність з управління активами інституційних інвесторів (діяльність з управління активами), оплачений грошовими коштами, має відповідати розміру, визначеному законами «Про інститути спільного інвестування (пайові та корпоративні інвестиційні фонди)» від 15.03.01 р. № 2299-III та «Про недержавне пенсійне забезпечення» від 09.07.03 р. № 1057-IV; 2) у разі зменшення розміру власного капіталу нижче встановленого рівня особа, яка отримала ліцензію на здійснення діяльності з управління активами, зобов’язана протягом 3 робочих днів з дня виникнення такого зменшення повідомити про це ДКЦПФР та привести розмір власного капіталу у відповідність до обов’язкового розміру протягом 6 місяців з дня виникнення такої невідповідності;

резервний фонд: 1) резервний фонд може зберігатися у грошових коштах (у тому числі на депозитах), банківських металах (у тому числі на депозитах), розміщуватися в державні цінні папери, дохід за якими гарантується Кабміном, і боргові цінні папери з фіксованим доходом, що перебувають у лістингу; 2) у разі виключення з лістингу цінних паперів, у які було розміщено кошти резервного фонду, протягом трьох місяців з моменту такого виключення склад резервного фонду підлягає приведенню у відповідність до встановлених вимог; 3) привести склад резервного фонду у відповідність до вимог цього рішення необхідно до 01.01.12 р.

(

Рішення ДКЦПФР від 20.10.10 р. № 1587, чинне з 21.11.10 р.)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі