Теми статей
Обрати теми

Затверджено форму декларації зміни оптово-відпускної ціни на лікарський засіб

Редакція БТ
Наказ від 08.11.2010 р. № 1006

Затверджено форму декларації зміни оптово-відпускної ціни на лікарський засіб

 

Нагадаємо, що Кабмін

постановою від 01.11.10 р. № 1012** встановив, що з 1 грудня 2010 р. підлягають декларуванню зміни оптово-відпускних цін на лікарські засоби, включені до Переліку лікарських засобів вітчизняного та іноземного виробництва, які можуть закуповувати заклади і установи охорони здоров’я, що повністю або частково фінансуються з державного та місцевих бюджетів, затвердженого постановою КМУ від 05.09.96 р. № 1071, крім наркотичних, психотропних лікарських засобів, прекурсорів, медичних газів та лікарських форм, які виготовляються в аптеках за рецептами лікарів (магістральними формулами) та на замовлення лікувально-профілактичних закладів з дозволених до застосування діючих та допоміжних речовин. Крім того, цією постановою він затвердив і Порядок декларування зміни оптово-відпускних цін на лікарські засоби, які закуповуються за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів.

** Див. ком. «Лікарські засоби: КМУ зобов’язав декларувати зміну оптово-відпускних цін на лікарські засоби, які закуповуються за рахунок бюджетних коштів» // «БТ», 2010, № 47, с. 6.

Але самої форми декларації зміни оптово-відпускної ціни на лікарський засіб та порядку ведення Реєстру оптово-відпускних цін на лікарські засоби (який відтепер повинен вести МОЗ) та надання Витягу з такого Реєстру затверджено не було.

У зв’язку з цим МОЗ для виконання норм вище згаданої постанови КМУ затвердив форму декларації зміни оптово-відпускної ціни на лікарський засіб та Положення про реєстр оптово-відпускних цін на лікарські засоби та порядок внесення до нього змін.

(Наказ МОЗ від 08.11.10 р. № 1006, набирає чинності з дня офіційного опублікування).

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі