Теми статей
Обрати теми

Фонд безробіття «підчищає» свої документи у зв’язку із запровадженням з 2011 року єдиного внеску

Редакція БТ
Постанова від 14.10.2010 р. № 206

Фонд безробіття «підчищає» свої документи у зв’язку із запровадженням з 2011 року єдиного внеску

 

Фонд безробіття у зв’язку із запровадженням з 1 січня 2011 року єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування вніс зміни до трьох своїх нормативних актів:

1. Порядку проведення органами державної служби зайнятості — виконавчою дирекцією Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття списання непогашених боргів зі сплати страхових внесків на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття після ліквідації платника страхових внесків чи винесення судом рішення про припинення юридичної особи, що не пов’язане з банкрутством, затвердженого постановою правління ФБ від 22.10.02 р. № 146.

2. Порядку проведення органами державної служби зайнятості — робочими органами виконавчої дирекції Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття списання безнадійного боргу зі сплати страхових внесків в процесі провадження судом справи про банкрутство, затвердженого постановою правління ФБ від 16.07.04 р. № 292.

3. Порядку проведення списання заборгованості по сплаті страхових внесків на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття, яка залишилася непогашеною у зв’язку із відмовою у її стягненні за рішенням суду, затвердженого постановою правління ФБ від 18.07.07 р. № 452.

Суть змін —

поширення норм цих документів тільки на списання заборгованості за внесками до Фонду безробіття і штрафних санкцій, нарахованих та не сплачених у період до 1 січня 2011 року, у тому числі страхових внесків, строк сплати яких на 1 січня 2011 року не настав.

(

Постанова Фонду безробіття від 14.10.10 р. № 206, набере чинності з 01.01.11 р.)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі