Теми статей
Обрати теми

Перевірки у сфері цивільного захисту і техногенної безпеки: знайомтеся з Інструкцією з держнагляду

Редакція БТ
Наказ від 12.01.2010 р. № 1

Перевірки у сфері цивільного захисту і техногенної безпеки: знайомтеся з Інструкцією з держнагляду

 

МНС затвердило

Інструкцію з організації роботи органів державного нагляду у сфері цивільного захисту і техногенної безпеки, яку призначено для посадових осіб органів держнагляду в цій сфері.

Інструкцією

, зокрема, визначено порядок проведення перевірок господарюючих суб’єктів:

для проведення планових чи позапланових перевірок господарюючих суб’єктів відповідний орган держнагляду видає наказ, на підставі якого оформляється посвідчення на проведення перевірки. Посвідчення діє тільки протягом зазначеного в ньому строку проведення перевірки;

перед початком перевірки посадова особа органу держнагляду зобов'язана пред'явити керівнику об'єкта перевірки чи уповноваженій ним особі службове посвідчення та посвідчення на проведення перевірки, а також надати господарюючому суб’єкту копію останнього. Без зазначених документів посадова особа органу держнагляду не має права здійснювати перевірку господарюючого суб’єкта, а той, у свою чергу, має право не допускати перевіряючих до перевірки, якщо вони не пред'явили зазначені документи;

— господарюючий суб'єкт має право

ознайомитися з підставою проведення позапланової перевірки та отримати копію відповідного документа на право проведення позапланового заходу.

(

Наказ МНС від 12.01.10 р. № 1, чинний з дня офіційного опублікування)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі