Теми статей
Обрати теми

Голографічні Критерії ризику

Редакція БТ
Постанова від 27.10.2010 р. № 977

Голографічні Критерії ризику

 

Кабмін затвердив

Критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від здійснення господарської діяльності з впровадження, ввезення, вивезення голографічних захисних елементів та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю), до яких належать призначення об'єктів, які підлягають захисту голографічними захисними елементами (ГЗЕ), а також кількість отриманих за звітний рік ГЗЕ для здійснення госпдіяльності.

Виходячи з цих критеріїв господарюючі суб’єкти розподілено за такими ступенями ризику:

високий 1) господарюючі суб’єкти, яким надано право здійснення госпдіяльності з упровадження, ввезення, вивезення ГЗЕ, призначених для державних потреб і створених на замовлення держорганів, незалежно від кількості отриманих за звітний рік такими господарюючими суб'єктами ГЗЕ; 2) господарюючі суб’єкти, які не ввійшли до попередньої групи, котрі за звітний рік отримують 10 тисяч та більше ГЗЕ. У таких господарюючих суб’єктів планові заходи проводяться не частіше 1 разу на рік;

середній — господарюючі суб’єкти, які за звітний рік отримують від 2 до 10 тисяч ГЗЕ, — їх перевіряють не частіше 1 разу на 2 роки;

незначний — господарюючі суб’єкти, які за звітний рік отримують від 1 до 2 тисяч ГЗЕ, — їх перевіряють не частіше 1 разу на 3 роки.

(Постанова від 27.10.10 р. № 977, чинна з 02.11.10 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі