Теми статей
Обрати теми

Нові експортні сільгоспквоти і ліцензії

Редакція БТ
Постанова від 04.10.2010 р. № 938

Нові експортні сільгоспквоти і ліцензії

 

Кабмін затвердив

Обсяги квот на окремі види сільськогосподарської продукції, експорт якої підлягає ліцензуванню до 31 грудня 2010 року, відповідно до яких експортні квоти становлять: на пшеницю та суміш пшениці й жита (меслін), полбу — 500 тис. тонн; на кукурудзу — 2000 тис. тонн; на ячмінь — 200 тис. тонн; на жито — 1 тис. тонн; на гречку — 1 тис. тонн.

Крім цього, Кабмін затвердив

Порядок видачі ліцензії на експорт окремих видів сільгосппродукції та розподілу квот, відповідно до якого:

розподіл квот здійснюється на підставі заявки, поданої Мінекономіки господарюючим суб’єктом протягом 15 календарних днів після опублікування на офіційному веб-сайті Мінекономіки інформації про початок реєстрації заявок. До заявки господарюючий суб’єкт додає висновок Мінагрополітики про наявність у нього обсягу сільгосппродукції, зазначеного в заявці, та можливості її експортувати;

загальний обсяг квот розподіляється уповноваженою на це комісією пропорційно обсягам, зазначеним у висновках Мінагрополітики;

ліцензія видається Мінекономіки з урахуванням рекомендацій комісії, а в разі прийняття комісією рішення про відмову у видачі ліцензії протягом 7 днів після його прийняття надсилає господарюючому суб’єкту повідомлення в письмовій формі з обґрунтуванням причин відмови.

(

Постанова КМУ від 04.10.10 р. № 938, чинна з 19.10.10 р.)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі