Теми статей
Обрати теми

Строк розрахунків у ЗЕД

Редакція БТ
Постанова від 28.07.2010 р. № 684

Строк розрахунків у ЗЕД

 

Кабмін уніс зміни до

Порядку продовження строків розрахунків за зовнішньоекономічними операціями, затвердженого постановою КМУ від 29.12.07 р. № 1409, якими встановив, що строк продовження розрахунків не може починатися раніше дати реєстрації в Мінекономіки документів, необхідних для отримання Висновку про продовження строків розрахунків за зовнішньоекономічними операціями.

Нагадаємо, що цей

Порядок визначає механізм віднесення операцій резидентів до таких, які здійснюються за договорами виробничої кооперації, консигнації, комплексного будівництва, тендерної поставки, гарантійного обслуговування, поставки складних технічних виробів і товарів спеціального призначення, а також умови видачі висновків про перевищення встановлених у ст. 1 і 2 Закону України «Про порядок здійснення розрахунків в іноземній валюті» від 23.09.94 р. № 185/94-ВР строків проведення розрахунків (180 днів) за такими операціями.

(

Постанова КМУ від 28.07.10 р. № 684, чинна з 11.08.10 р.)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі