Теми статей
Обрати теми

Заповнюємо лікарняний при автоматизованому розрахунку середньої зарплати

Редакція БТ
Лист від 23.07.2010 р. № 04-06/

Заповнюємо лікарняний при автоматизованому розрахунку середньої зарплати

 

При заповненні листка непрацездатності

п. 22 Порядку обчислення середньої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення) для розрахунку виплат за загальнообов'язковим державним соціальним страхуванням, затвердженого постановою КМУ від 26.09.01 р. № 1266, дозволяє бухгалтерії не заповнювати розділ «Довідка про заробітну плату» в разі автоматизованого розрахунку середньої зарплати. При цьому до листка непрацездатності додається розрахунок середньої заробітної плати, засвідчений підписом керівника та головного бухгалтера і печаткою.

Водночас, крім цього

розділу, бухгалтерія заповнює також розділ «Належить до виплати», що також може бути автоматизовано. Ураховуючи це, Фонд соцстрахування з тимчасової втрати працездатності дозволяє не заповнювати обидва ці розділи лікарняного, якщо розрахунок середньої зарплати провадиться автоматизовано. При цьому до лікарняного слід обов'язково долучити розрахунок, оформлений аналогічно листку непрацездатності, засвідчений підписом керівника та головного бухгалтера і печаткою.

(

Лист Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності від 23.07.10 р. № 04-06/К-272з-378)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі