Теми статей
Обрати теми

Форма № 1ДФ: Головному управлінню праці дозволили не відображати неоподатковувані виплати

Редакція БТ
Лист від 23.06.2011 р. № 04-39/10-634

Форма № 1ДФ: Головному управлінню праці дозволили не відображати неоподатковувані виплати

 

Комітет ВРУ з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики «дозволив» Головному управлінню праці та соціального захисту населення Київської міської державної адміністрації у

ф. № 1ДФ не відображати суми доходів, які не включаються до розрахунку загального місячного (річного) оподатковуваного доходу, зокрема доходи, зазначені в ч. 1 п.п. 165.1.1 ПКУ (соціальні виплати, які в загальному випадку у ф. № 1ДФ відображаються з ознакою «128»).

Найпоширеніша виплата, що відображається звичайними підприємствами у

ф. № 1ДФ з ознакою доходу «128», — це декретні. Ми радимо не робити поспішних висновків і, як і раніше, продовжувати відображати неоподатковувані виплати у ф. № 1ДФ, адже лист не має нормативного характеру та адресований Головному управлінню праці.

Ми вже давно висловлювали свою думку про те, що

неоподатковувані виплати у ф. № 1ДФ, яка призначена для відображення оподатковуваного доходу, відображати недоцільно. Нарешті подібна ідея втілилась у життя хоча б щодо Головного управління праці. Сподіваємося, надалі вона отримає розвиток і для звичайних підприємств, і з'явиться законодавча підстава для невідображення неоподатковуваних виплат у ф. № 1ДФ.

(Лист Комітету ВРУ з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики від 23.06.11 р. № 04-39/10-634)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі