Теми статей
Обрати теми

Санаторні путівки ділити не можна — думка ФТВП

Редакція БТ
Лист від 02.08.2011 р. № 01-16-2214

Санаторні путівки ділити не можна — думка ФТВП

 

ФТВП листом, що коментується, повідомив: путівку на санаторно-курортне лікування за рахунок Фонду ділити не можна.

Зауважимо, що згідно з п. 4.11 Порядку отримання застрахованими особами та членами їх сімей санаторно-курортного лікування, що оплачується за рахунок коштів ФТВП, затвердженого постановою правління ФТВП від 25.12.09 р. № 12, у певних випадках комісією (уповноваженим) із соцстрахування може бути прийнято рішення про поділ путівки для спільного санаторно-курортного лікування за умови попереднього отримання письмової згоди адміністрації санаторно-курортної установи і строку лікування кожної особи не менше 12 діб.

Водночас ФТВП вважає, що поділ путівки (яка сьогодні видається, як правило, на 18 або 21 день) не гарантує та не забезпечує нормативного лікувально-відновного процесу. Більше того, це суперечить положенням наказу МОЗ від 06.02.08 р. № 56 з точки зору медичних показань при оздоровленні в умовах спеціалізованих оздоровчих установ.

(Лист ФТВП від 02.08.11 р. № 01-16-2214)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі