Теми статей
Обрати теми

Магазини безмитної торгівлі: нормативи наведено відповідно до Податкового кодексу

Редакція БТ
Постанова від 27.12.2010 р. № 1199

Магазини безмитної торгівлі: нормативи наведено відповідно до Податкового кодексу

 

Кабмін уніс зміни до

постанови від 17.07.03 р. № 1089 «Про затвердження Порядку відкриття та ліквідації магазинів безмитної торгівлі та Правил продажу товарів магазинами безмитної торгівлі», якими привів Правила у відповідність до Податкового кодексу України (ПКУ).

Так, змінами до

Правил установлено, що продаж товарів/послуг магазинами безмитної торгівлі може здійснюватися виключно фізичним особам, які виїжджають за митний кордон України, або фізичним особам, які переміщаються транспортними засобами, що належать резидентам і знаходяться поза митним кордоном України. Аналогічна норма міститься в п.п. 195.1.2 «ґ» ПКУ. Зауважимо, що в попередній редакції цих Правил магазини безмитної торгівлі, крім продажу товарів фізичним особам, мали право реалізовувати товари в безготівковій формі юридичним особам, які обслуговують пасажирів міжнародних рейсів після проходження ними паспортного та митного контролю.

(

Постанова КМУ від 27.12.10 р. № 1199, чинна з 14.02.11 р.)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі