Теми статей
Обрати теми

Визначено правила маркування харчових продуктів

Редакція БТ
Наказ від 28.10.2010 р. № 487

Визначено правила маркування харчових продуктів

 

Держспоживстандарт затвердив

Технічний регламент щодо правил маркування харчових продуктів, який поширюється на маркування (етикетування) розфасованих продуктів харчування, що реалізуються кінцевому споживачу через оптову або роздрібну торговельну мережу, а також закладам ресторанного господарства (ресторанам, їдальням, лікарням та іншим аналогічним закладам).

Відповідно до цього

Технічного регламенту визначено перелік обов’язкової інформації, яка вказується на упаковці (етикетці) харчових продуктів, а також вимоги до її змісту.

При цьому суб’єктам господарювання дозволено використовувати пакувальні матеріали та етикетки

, виконані без урахування вимог Технічного регламенту, протягом 9 місяців з дня набрання ним чинності. А продукти харчування, пакувальні матеріали та етикетки яких виконані без урахування вимог Технічного регламенту, розміщені на ринку не пізніше ніж через 9 місяців з дня набрання чинності Технічним регламентом, залишатимуться в обігу на ринку України до закінчення строку придатності таких продуктів.

(Наказ Держспоживстандарту від 28.10.10 р. № 487, набирає чинності з дня опублікування)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі