Теми статей
Обрати теми

Митниця затвердила Умови електронного декларування

Редакція БТ
Наказ від 17.03.2011 р. № 216

Митниця затвердила Умови електронного декларування

 

Держмитслужба затвердила

Умови електронного декларування.

Також установлено, що підприємства, унесені до

Реєстру підприємств, до товарів яких може застосовуватися процедура електронного декларування (порядок його ведення передбачено наказом Держмитслужби від 08.08.07 р. № 669), автоматично вносяться до Реєстру підприємств, допущених до електронного декларування.

Крім цього, унесено зміни до

Порядку здійснення митного контролю та митного оформлення товарів, які декларуються з поданням вантажної митної декларації та документів контролю за переміщенням товарів (попереднього повідомлення та попередньої митної декларації) в електронному вигляді (наказ Держмитслужби від 26.09.07 р. № 800), мета яких, зокрема, — спростити процедура допуску підприємств до електронного декларування.

(Наказ Держмитслужби від 17.03.11 р. № 216, набирає чинності через 30 днів з дня його опублікування, опубліковано 26.04.11 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі