Теми статей
Обрати теми

Нова редакція Порядку часткового фінансування санаторіїв-профілакторіїв

Редакція БТ
Постанова від 16.06.2011 р. № 31

Нова редакція Порядку часткового фінансування санаторіїв-профілакторіїв

 

Фонд соцстрахування з тимчасової втрати працездатності (далі — ФТВП) виклав у новій редакції

Порядок часткового фінансування санаторіїв-профілакторіїв за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, затверджений постановою ФТВП від 25.02.09 р. № 16 (далі — Порядок).

Порядок

, як і раніше, визначає умови часткового фінансування санаторіїв-профілакторіїв підприємств, установ, навчальних закладів та організацій за рахунок коштів ФТВП відповідно до Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленим народженням та похованням» від 18.01.2001 р. № 2240-III. У ньому передбачено умови часткового фінансування санаторію-профілакторію за рахунок коштів ФТВП (розділ II), порядок здійснення такого часткового фінансування (розділ III), обліку та звітності по коштах ФТВП (розділ IV), а також здійснення контролю за використанням коштів ФТВП (розділ V).

(

Постанова ФТВП від 16.06.11 р. № 31, чинна з 07.10.11 р.)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі