Теми статей
Обрати теми

Примірні правила проведення фінмоніторингу суб’єктами первинного фінансового моніторингу

Редакція БТ
Наказ від 01.02.2011 р. № 17

Примірні правила проведення фінмоніторингу суб’єктами первинного фінансового моніторингу

 

Держфінмоніторинг затвердив

Примірні правила проведення фінансового моніторингу суб'єктами первинного фінансового моніторингу (далі — СПФМ), державне регулювання і нагляд за діяльністю яких здійснює Держфінмоніторинг (далі — Правила).

Правила

розробляються самими СПФМ, які підпадають під нагляд Держфінмоніторингу, крім тих, які здійснюють свою діяльність одноосібно, без створення юридичної особи, а також фізичних осіб — підприємців та юридичних осіб, які проводять фінансові операції з товарами (виконують роботи, надають послуги) за готівку, за умови, що сума такої фінансової операції дорівнює або перевищує 150 тис. грн. чи дорівнює або перевищує суму в іноземній валюті, еквівалентну 150 тис. грн., у випадках, передбачених статтями 6, 8 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму» в редакції від 18.04.10 р. № 2258-VI (докладніше про цей Закон читайте у статті «Запобігання відмиванню доходів: нова редакція Закону» // «БТ», 2010, № 29, с. 16) .

Правила відображають внутрішню систему фінмоніторингу СПФМ, визначають порядок та умови проведення заходів і механізми їх реалізації для запобігання використанню СПФМ з метою легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансування тероризму.

Втратив чинність документ-попередник —

наказ Держфінмоніторингу від 31.10.06 р. № 217.

(Наказ Держфінмоніторингу від 01.02.11 р. № 17, чинний з дня прийняття)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі