Теми статей
Обрати теми

Держпідтримка інвестпроектів: з'явилися Методрекомендації з розроблення проекту

Редакція БТ
Наказ від 13.11.2012 р. № 1279

Держпідтримка інвестпроектів: з’явилися Методрекомендації з розроблення проекту

 

Затверджено Методичні рекомендації з розроблення інвестиційного проекту, для реалізації якого може надаватися державна підтримка.

Ці Методрекомендації підготовлено з метою забезпечення однозначного підходу до розроблення інвестпроектів з державною підтримкою.

Проект розробляється за формою, затвердженою наказом Мінекономрозвитку від 19.06.12 р. № 72.

Нагадаємо, що згідно з частиною другою ст. 121 Закону України «Про інвестиційну діяльність» держпідтримка для розроблення або реалізації інвестиційних проектів надається виключно після державної реєстрації проектних (інвестиційних) пропозицій або інвестиційних проектів та оцінки їх економічної ефективності, яка проводиться центральним органом виконавчої влади з питань економічної політики протягом одного місяця у порядку та згідно з критеріями, встановленими Кабміном (Порядок та критерії оцінки економічної ефективності проектних (інвестиційних) пропозицій та інвестиційних проектів затверджені постановою КМУ від 18.06.12 р. № 684).

(Наказ Мінекономрозвитку від 13.11.12 р. № 1279, чинний з дня прийняття)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі