Теми статей
Обрати теми

Оновлено форми статистичної звітності та первинки зі статистики роздрібної торгівлі та ресторанного господарства

Редакція БТ
Наказ від 13.12.2011 р. № 343

Оновлено форми статистичної звітності та первинки зі статистики роздрібної торгівлі та ресторанного господарства

 

Держкомстат затвердив нові форми:

1) статистичної звітності, що застосовується:

зі звіту за січень 2012 року: № А (місячна) «Про обсяги продажу сільгосппродуктів і худоби на міському ринку». Форма поширюється на юридичних осіб та ФОП, які мають ринки та включені до вибіркового обстеження;

зі звіту за I квартал 2012 рік: № 3-торг (квартальна) «Звіт про продаж і запаси товарів у торговій мережі та мережі ресторанного господарства». Форма поширюється на всіх юридичних осіб (підприємства) та їх відокремлені підрозділи, що здійснюють діяльність із роздрібної торгівлі та ресторанного господарства;

2) первинної облікової документації , що застосовується зі звіту за січень 2012 року: № 3 (місячна) «Блокнот обліку обсягів продажу сільгосппродуктів на міському ринку»; № 4 (місячна) «Блокнот реєстратора цін на міському ринку». Первинка поширюється на юридичних осіб та ФОП, як мають ринки та включені до вибіркового обстеження.

Втратив чинність документ-попередник (наказ Держкомстату від 26.08.10 р. № 352 // «БТ», 2010, № 44, с. 12) у частині новозатверджених форм: з 01.01.12 р.форм № А, № 3, № 4; з 01.04.12 р.форми № 3-торг.

(Наказ Держкомстату від 13.12.11 р. № 343)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі