Теми статей
Обрати теми

Дитячі путівки від ФТВП: тепер дітям починаючи з 6 років

Редакція БТ
Постанова від 03.04.2012 р. № 8

Дитячі путівки від ФТВП: тепер дітям починаючи з 6 років

 

Фонд соцстрахування з тимчасової втрати працездатності (ФТВП) уніс зміни до свого Порядку фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб в дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, затвердженого постановою від 25.02.09 р. № 17 (далі — Порядок № 17).

Якщо раніше путівки за рахунок Фонду могли отримуватися для дітей віком від 7 до 18 років, то тепер нижню вікову межу знижено до 6 років.

Тепер до заяви застрахованої особи про надання путівки потрібно також додати копію свідоцтва про народження дитини, а також копії документів про всиновлення, установлення опіки та піклування. Особам, застрахованим у ФТВП на добровільних засадах, також потрібно надати копію договору про добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування. Право на дитячу путівку в таких осіб виникає за умови сплати ЄВС.

Крім того, у новій редакції викладено форму Заяви на часткове фінансування оздоровлення дітей у дитячому закладі оздоровлення, яка подається страхувальником до ФТВП (додаток 1 до Порядку № 17).

Рекомендуємо також ознайомитися з Темою тижня «Путівки працівникам та їх дітям» // «БТ», 2012, № 22, с. 34.

(Постанова ФТВП від 03.04.12 р. № 8, діє із дня опублікування)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі