Теми статей
Обрати теми

Електронний реєстр пацієнтів

Редакція БТ
Постанова від 06.06.2012 р. № 546

Електронний реєстр пацієнтів

 

Кабмін затвердив Положення про електронний реєстр пацієнтів, який створюється з метою підвищення ефективності медичної допомоги, забезпечення своєчасності її надання та достовірності статистичної інформації.

Реєстр буде єдиною інформаційною системою збирання, реєстрації, накопичення, зберігання, оновлення, використання і поширення шляхом розповсюдження, реалізації, передачі, а також знищення відомостей про фізичну особу та отриману нею медичну допомогу.

Заклади охорони здоров’я усіх форм власності зобов’язані вносити до Реєстру відомості про: (1) фізичну особу, що містяться у затверджених наказами МОЗ медичних облікових формах; (2) заклад охорони здоров’я, в якому пацієнтові надано медичну допомогу; (3) вид наданої пацієнтові медичної допомоги; (4) лікарські засоби та вироби медичного призначення, закуплені для лікування пацієнта за кошти державного та місцевих бюджетів; (5) згоду пацієнта на обробку персональних даних за встановленою МОЗ формою.

(Постанова КМУ від 06.06.12 р. № 546, чинна з дня опублікування)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі