Теми статей
Обрати теми

Нехарчова продукція: порядок реалізації та знищення зразків, відібраних для експертизи

Редакція БТ
Постанова від 26.12.2011 р. № 1406

Нехарчова продукція: порядок реалізації та знищення зразків, відібраних для експертизи

 

Кабмін затвердив:

Порядок реалізації та знищення використаних під час проведення експертизи (випробування) зразків нехарчової продукції, що були відібрані в межах здійснення державного ринкового нагляду;

— Методику визначення залишкової вартості використаних під час проведення експертизи (випробування) зразків нехарчової продукції, що були відібрані в межах здійснення державного ринкового нагляду.

Кабмін установив, що:

граничний розмір залишкової вартості використаного під час проведення експертизи (випробування) зразка нехарчової продукції (крім зразків продукції, що є небезпечними, становлять ризик та/або не відповідають установленим вимогам щодо їх безпеки), дорівнює 10 нмдг (170 грн.);

використані під час проведення експертизи (випробування) зразки, залишкова вартість яких перевищує граничний розмір (крім зразків продукції, що є небезпечними, становлять ризик та/або не відповідають установленим вимогам щодо їх безпеки), реалізуються шляхом проведення публічних торгів (аукціонів) у встановленому законодавством порядку. Відповідні зміни внесено до Порядку обліку, зберігання, оцінки конфіскованого та іншого майна, що переходить у власність держави, і розпорядження ним (постанова КМУ від 25.08.98 р. № 1340).

(Постанова КМУ від 26.12.11 р. № 1406, чинна з 17.02.12 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі