Теми статей
Обрати теми

Затверджено Порядок реєстрації випуску акцій при зміні розміру статутного капіталу акціонерного товариства

Редакція БТ
Рішення від 31.07.2012 р. № 1073

Затверджено Порядок реєстрації випуску акцій при зміні розміру статутного капіталу акціонерного товариства

 

Установлено, що дія Порядку реєстрації випуску акцій при зміні розміру статутного капіталу акціонерного товариства: (1) поширюється на АТ (крім інститутів спільного інвестування), які здійснюють збільшення або зменшення статутного капіталу; (2) не поширюється на випадки реєстрації випуску акцій при зміні розміру статутного капіталу АТ у зв’язку з реорганізацією.

Порядком встановлено, що реєстрація випуску акцій, реєстрація випуску та проспекту емісії акцій, реєстрація змін до проспекту емісії акцій, реєстрація звіту про результати публічного розміщення акцій або реєстрація звіту про результати приватного розміщення акцій: 1) здійснюються НКЦПФР, її центральним апаратом або територіальними органами відповідно до делегованих повноважень; 2) є підставою для внесення відповідної інформації до Державного реєстру випусків цінних паперів; 3) не може розглядатися як гарантія їх вартості; 4) здійснюється у разі публічного або приватного розміщення додаткових акцій у разі збільшення статутного капіталу АТ із залученням додаткових внесків (при цьому реєстрація випуску акцій та проспекту емісії акцій здійснюється одночасно).

Також унесені зміни до Порядку скасування реєстрації випусків акцій та анулювання свідоцтв про реєстрацію випусків акцій (у редакції рішення ДКЦПФР від 14.07.05 р. № 398).

Одночасно визнано таким, що втратило чинність, рішення ДКЦПФР «Про затвердження Положення про порядок реєстрації випуску акцій» від 26.04.07 р. № 942.

(Рішення НКЦПФР від 31.07.12 р. № 1073, набрало чинності з 24.09.12 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі