Теми статей
Обрати теми

Затверджено Правила розгляду справ щодо відмивання доходів

Редакція БТ
Рішення від 11.12.2012 р. № 1766

Затверджено Правила розгляду справ щодо відмивання доходів

 

НКЦПФР затвердила Правила розгляду справ про порушення вимог законодавства щодо запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму та застосування санкцій, якими визначено:

порядок та строки розгляду НКЦПФР справ про порушення юрособами вимог Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму» та/або нормативно­правових актів, що регулюють діяльність у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом;

порядок накладення штрафів на юросіб, державне регулювання та нагляд за якими здійснюються НКЦПФР відповідно до п. 2 ч. 1 ст. 14 Закону;

порядок складання протоколів про адміністративні правопорушення та подання їх до суду.

Стисло про механізм розгляду справ про порушення: (1) упов­новажена особа НКЦПФР при виявленні правопорушення виносить постанову про порушення справи про правопорушення; (2) справа про правопорушення порушується з дати винесення вищезазначеної постанови; (3) уповноваженою особою про вчинення правопорушення складається акт про правопорушення; (4) про дату, час та місце складання акта особа, щодо якої порушено справу про правопорушення, повідомляється не пізніше ніж за 5 робочих днів до дати складання акта; (5) акт про правопорушення складається та підписується не пізніше ніж протягом 20 робочих днів з дати винесення постанови про порушення справи про правопорушення.

Втратив чинність документ­попередник — рішення ДКЦПФР від 30.08.11 р. № 1182.

(Рішення НКЦПФР від 11.12.12 р. № 1766, чинне з 25.01.13 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі