Теми статей
Обрати теми

Звітність, яка подана з порушенням строків

Редакція БТ
Повідомлення від 21.05.2013 р. №

Звітність, яка подана з порушенням строків

 

Міндоходів нагадав, що платник податків зобов’язаний подавати податкову звітність у встановлений законодавством строк. Строки сплати податків та зборів визначено ст. 31, 57 Податкового кодексу України.

Якщо платник подав звітність з порушенням встановленого строку, але до закінчення граничного терміну сплати (останнього дня сплати) податкового зобов’язання, то суму, зазначену в такій декларації, він повинен сплатити не пізніше останнього дня сплати. При цьому термін сплати настає протягом 10 календарних днів за останнім днем відповідного граничного строку подання декларації.

Якщо платник подає звітність з порушенням строків її подання та після граничного терміну сплати , то суму податкового зобов’язання він повинен сплатити до того, як подасть цю звітність, оскільки граничний термін сплати вже минув. При цьому податок чи збір, що не був сплачений у визначений строк, вважається своєчасно не сплаченим.

(Повідомлення Міндоходів від 21.05.13 р., http://minrd.gov.ua/nove-pro-podatki—novini-/97128.html)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі