Теми статей
Обрати теми

Відомості про бенефіціарів: громадські об’єднання також подають

Кабінет Міністрів України, Жиленко Катерина
Кабмін підкоригував Порядок ведення Реєстру громадських об’єднань та обміну відомостями між зазначеним Реєстром і Єдиним державним реєстром юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців.

Так, уточнили, що серед інформації про громадське об’єднання зі статусом юрособи мають бути відомості про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) юрособи, у тому числі кінцевого бенефіціарного власника його учасника (засновника), якщо учасник (засновник) є юрособою, а саме: прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), країна громадянства, серія та номер паспорта громадянина України або паспортного документа іноземця, місце проживання, реєстраційний номер облікової картки платника податків (за наявності) або інформація про відсутність кінцевого бенефіціарного власника (контролера) юрособи.

Нагадаємо, що відомості про бенефіціарів потрібно подати не пізніше 25.09.15 р. Їх не подають, зокрема, юрособи, засновниками (учасниками) яких є виключно фізособи, і ці засновники-фізособи збігаються з бенефіціарами*.

* За це потрібно завдячити Закону України від 21.05.15 р. № 475-VIII («БТ», 2015, № 22, с. 4).

(Постанова КМУ від 15.06.15 р. № 424, діє з дня опублікування)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі