Теми статей
Обрати теми

Була ДАІ, стала поліція та сервісні центри МВС

Катерина ЖИЛЕНКО
Кабмін уніс поправки до нормативно-правових актів, якими затверджений порядок видачі водійських посвідчень, взяття (зняття) на облік транспортних засобів, а також правила оптової та роздрібної торгівлі транспортними засобами. Працівників міліції замінили на працівників поліції, Державтоінспекцію — на Національну поліцію, управління (відділи) Державтоінспекції — на сервісні центри МВС.

Так, централізоване оформлення, видачу, повернення та обмін водійських посвідчень здійснюють територіальні органи з надання сервісних послуг МВС. Про втрату водійського посвідчення потрібно повідомити сервісний центр МВС, а у разі його крадіжки — територіальний орган Національної поліції. Нове посвідчення видає сервісний центр МВС.

Зауважимо: на практиці процедура оформлення водійських посвідчень, взяття на облік транспорту та зняття його з обліку може затягнутися через реформування системи.

(Постанови КМУ від 09.11.15 р. № 904, 905 і 907, діють з 10.11.15 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі