Теми статей
Обрати теми

Електронне декларування доходів держслужбовців

Національне агентство з питань запобігання корупції повідомило, що невдовзі почне роботу система подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Її запуск відбуватиметься в два етапи:

1) з 15.08.16 р. Цей етап передбачає подання щорічних декларацій за 2015 рік Президентом України, Прем’єр-міністром України, міністрами, нардепами, суддями, прокурорами та слідчими (на їх подання відведено 60 календарних днів із 15.08.16 р.), а також повідомлення про суттєві зміни в майновому стані.

Крім того, під час цього етапу особи, які 15.08.16 р. чи пізніше припиняють діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, мають також подати електронні декларації;

2) з 01.01.17 р. З цієї дати система електронного декларування запрацює для всіх інших суб’єктів декларування та декларацій (повідомлень).

(Рішення від 10.06.16 р. № 2, чинне з дня опублікування)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі