Розподіл орендної плати за держмайно

Децюра Сергій
Кабмін вніс зміни до Методики розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу, затвердженої постановою Кабміну від 04.10.95 р. № 786.

Відповідно до цих змін продовжено на 3 роки особливі правила спрямування орендної плати за оренду нерухомого майна у підприємств, установ та організацій, які перебувають у віданні Національної академії наук, а також підприємств, установ та організацій галузі кінематографії, що належать до сфери управління Мінкультури.

Отже, до 31.12.19 р. орендна плата за користування нерухомим майном у таких орендодавців у повному обсязі спрямовується на виконання статутних завдань таким підприємствам, установам та організаціям.

До цього планувалося скасувати такі специфічні правила використання орендної плати з 31.12.16 р., а розподіл орендної плати проводити за загальними правилами між держбюджетом (70 % орендної плати) та державними підприємствами, організаціями, на балансі яких перебуває це майно (30 %).

(Постанова Кабміну від 23.11.16 р. № 930, чинна з 13.12.16 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі